Известие

Collapse
No announcement yet.

Xenon за Alfa Romeo 147 2006

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Xenon за Alfa Romeo 147 2006

Здравейте колеги
    Имам Алфа Ромео 146 2006 година но е с обикновенни фарове. Въпроса ми е предлагат ли се оригинални ксенонови фарове, не ми се занимава с китове за допълнителен монтаж, искам си оригинален ксенон (ако се прелага разбира се )
    Предварително благодаря на всички Лека и успешна седмица
    New Touareg 2007 R5 TDI

Последно 147 или 146

За 147 има оргинални ксенони, но за целта ще ти трябват два нови фара, жироскопите, които не ги знам къде седят и да се препрограмира ЕКУто на колата....мисля едно 1500-3000 може и да те оправят.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Благодаря ти Моя грешка, за 147 става дума
      New Touareg 2007 R5 TDI

Comment

На мен за 156 ми искаха 3700лв за оригинални от Ауто италия
        156 V6 turbo

Comment

за двата или за единия?
          New Touareg 2007 R5 TDI

Comment

За двата, обаче тва беше преди 6 месеца и мойта е 2000г., а твоята е 2006 сигурно ше са още по- скъпи
            156 V6 turbo

Comment

Благодаря момчета
              Май или ще търся от някоя ракостена или просто ще си карам с обикновените
              New Touareg 2007 R5 TDI

Comment

Другия вариант е за около 1100лв. (не знам точно колко е в момента) да ти сложат HID-kit при вносителя на Philips (партньор на клуба)....

Крушките са Филипс, както и баластрата...светлината е перфектна, защото са си като заводските на 4300К....а не като китайските боклуци на 6000-8000К където светят синьо и т.н.

Ако се интересуваш може да ви запозная с човека да ти обясни всичко.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Благодаря ти KGB Това е добро предложение. Нека само този уикенд да потърся втора употреба ксенон за тоя модел и ако не намеря минавам на твоя вариант.
                  Успешен ден на всички
                  New Touareg 2007 R5 TDI

Comment

Ксенон

Здравейте,не разбрах само ксеноновите фарове които предлага alfaromeo.bg за 1160 лева какви са
                    JUMBO

Comment

Re: Ксенон

Първоначално публикувано от JUMBO
                      Здравейте,не разбрах само ксеноновите фарове които предлага alfaromeo.bg за 1160 лева какви са
                      Като поръчваш нова кола, си избираш опциите...и може да я поръчаш с ксенонови фарове за допълнителните 1160лв.

Цените на опциите, НЕ са цени на резервни части
                      sigpic

Comment

Working...
                      X